Reparatie

Over reparatie

YanGa watersport is een expert op het gebied van rubberbootreparatie, wij kunnen uw rubberboot professioneel repareren waarbij een goed eindresultaat voorop staat.

Om dit resultaat te behalen passen wij de nieuwste technieken toe, tevens worden onze mensen goed op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen door middel van bijscholing. Wij kunnen gebruik maken van de kennis die we met onze jarenlange ervaring op het gebied van het repareren van rubberboten hebben opgebouwd en gebruiken wij alleen de beste materialen voor het herstellen van de schade aan rubberboten.

Zo gebruiken wij de  lijm van het Franse merk Bostik wat wereldwijd een bekende naam heeft waarmee de beste boten vervaardigd worden. Ons materiaal van de plakkers/pads die wij gebruiken is van hoogwaardige Duitse Orca kwaliteit.

Daarnaast beschikken wij over een zeer goed verzorgde werkplaats waarbij wij een constant klimaat hebben om de reparaties uit te voeren.

Zoals u kunt lezen bent u bij ons op het juiste adres voor het oplossen van elk rubberboot probleem van klein gaatje tot complete tube vervanging.

Naast reparaties bieden wij ook controle aan voor uw boot als service. Hierdoor kunnen we vaak hoge onkosten voorkomen door preventief onderhoud.
Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een onafhankelijke aankoopkeuring van uw rubberboot.

Meer weten? Neem contact met ons op.

© Copyright 2023 Yangawatersport.nl