Verkoop nieuw

XC-Pro

Experience – Adventure – Sportive – Fast – Light – Rough

Dé kernwoorden die de XC Pro serie beschrijven. De bijzonder wendbare en sportieve boten van deze lijn zijn nu verkrijgbaar bij BBS Watersport. Ze zijn verkrijgbaar van 3.30 tot 4.30 meter en u heeft al een XC Pro vanaf € 1947,-. In combinatie met een motor naar uw eigen keuze zijn dit ideale boten voor de watersport.

Vanwege de lichte materialen heeft u een relatief kleine motor nodig om de boot in plané te krijgen. De XC390 komt bijvoorbeeld met een 10 pk motor al in plané en haalt daarmee een ruime 20 km/u. Zo ziet u maar dat veel pk’s niet altijd nodig zijn. Mocht uw voorkeur daar wel naar uitgaan kunt u achter deze boot zo’n 30 pk hangen. U begrijpt natuurlijk wel dat deze boot dan als een kanon over het water gaat. Daar koopt u immers een rubberboot voor toch?

 

 

Spada Boats laat haar rubberboten volgens eigen ontwerp en specificaties maken bij een geselecteerde fabrikant. Doordat wij nauw bij de productie betrokken zijn kunnen wij ook boten op maat leveren. Zo is naast ons standaard assortiment op deze website, elk type boot op bestelling te leveren in de kleur die u wenst in PVC of Hypalon. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid uw boot te verkrijgen met uw bedrijfsnaam of reclame erop.

Het assortiment is grof onder te verdelen in opblaasbare rubberboten en RIB's. 
RIB's (rigid hull inflatable boat) zijn boten met een harde polyester V-bodem met een opblaasbare tube rondom. Deze boten hebben betere vaareigenschappen dan de geheel opblaasbare rubberboten en zijn te verkrijgen met console met stuurinrichting. 
De opblaasbare rubberboten zijn lichter en gemakkelijk mee te nemen en hebben vlonders van aluminium, een opblaasbare airdeck bodem of een lattenbodem (ook wel slatted floor genoemd).

© Copyright 2023 Yangawatersport.nl